top of page

Over ons

OnlyForward staat voor vooruitgang via verbinding en samenwerking.

Als ervaren vakidioten krijgen wij ontzettend veel energie van het samenwerken met ondernemers die, net als wij, continu vooruitgang willen boeken; zakelijk én privé. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd van professionals. Daar waar onze expertise eindigt, hebben wij legio betrouwbare partners om welke klus dan ook te klaren. Samenwerken met OnlyForward betekent daarom dat je kunt rekenen op een onafhankelijke sparringpartner die jou met vrijwel elk vraagstuk binnen het digitale domein verder kan helpen.

Nick en Linda werken al ruim 10 jaar samen. Wat ooit begon als een klant-leverancier relatie groeide uit in een zakelijke vriendschap waarbij Linda regelmatig Nick de fijne kneepjes van het vak bijbracht. En inmiddels is dat ook andersom. Nick en Linda vullen elkaar daarom perfect aan. Maak hieronder kennis met Nick en Linda.

nick-van-creij-onlyforward.jpg

Nick van Creij

Nadat Nick zijn studie marketing heeft afgerond is hij direct begonnen met ondernemen. In 2012 introduceerde hij de eerste mobiele autobanden service in Nederland. Via een e-commerce website werden er banden verkocht in Nederland en België en gemonteerd op locatie. Een succesvolle startup die niet onopgemerkt bleef en in 2018 werd verkocht.

 

Na de verkoop startte Nick met het online marketing bureau OnlyForward. In eerste instantie als full service bureau. Met als doel bedrijven helpen met alle praktijkervaring die hij de voorgaande jaren heeft opgedaan.

 

Linda heeft Nick vanaf het begin ondersteund, in eerste instantie bij zijn eigen onderneming en later ook samen voor klanten. In 2024 hebben Nick en Linda de keus gemaakt om samen verder te gaan en meer te focussen op data, advertising en coaching.

 

Daarnaast is Nick ook mede eigenaar van het bedrijf Lead Navigator. Een SaaS onderneming was zich focust op leadgeneratie en recruitment via LinkedIn.

"Ervaring delen met anderen, alleen kom je ver, maar samen kom je verder!"

Nick

  • LinkedIn
  • Whatsapp

Linda Balk

In 2004 studeerde Linda af met een scriptie over "De werking van Google" als afsluiter van de opleiding HBO Toeristisch Management. Ze liep stage op de afdeling "Webmarketing" van een Nederlandse touroperator in vakantiehuizen. De reisbranche was een van de eerste branches die online booming was en zo rolde Linda het online vak in.

Na haar afstuderen heeft Linda eerst 10 jaar ervaring opgedaan in loondienst als online marketeer. Zowel in de retail als aan de bureauzijde, nationaal én internationaal. Van strategie tot specialist; alles is wel voorbij gekomen in haar carrière. Daardoor weet Linda heel goed waar ze wél en waar ze niet goed in is.

 

Als kind uit een ondernemersgezin was het niet vreemd dat zij in 2014 haar eigen onderneming startte: Purple Curve Digitale Strategie. Nick was met zijn eerste bedrijf een van Linda's grootste projecten in die tijd.

Naast OnlyForward is Linda ook oprichter en bestuurslid van Stichting PMDD Nederland. Een ziekte waar zij zelf ook 25 jaar mee heeft moeten dealen.

 

Met 20 jaar ervaring in de online marketing kent het vak weinig geheimen meer voor Linda. Marketing data & analytics is haar grote passie.

"Als kind hield ik al van puzzelen. En ik zie Online Marketing & Marketing Analytics als één grote puzzel waarbij ik de onderste steen boven wil krijgen."

Linda

  • LinkedIn
  • Whatsapp
linda-balk-onlyforward.jpg
full-width-image-megaphone.jpeg

Waarom kiezen voor OnlyForward?

30+ jaar ervaren vakidioten

Jouw resultaat is onze drijfveer

Onafhankelijke sparringspartners

4.9 uit 5 Google Review

OnlyForward (Woord)-02.png

Sint Jorisstraat 11

5211 HA  's-Hertogenbosch

WhatsApp 06 22477373

Kennismaken?

Dank voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page